Bij David Lloyd Amsterdam geef ik twee type groepslessen: Blaze en Legs, Bums & Tums.

Blaze

Blaze is een High Intensity Training van 45 of 55 minuten. In de high end boutique-stijl studio zijn drie zones: cardio, strength & combat. In de cardio zone breng op de loopband je de hartslag zo hoog mogelijk. In de strength zone laat je de hartslag zakken door middel van zware krachttraining en een langzame uitvoering. In de combat zone werk je aan de kickboks en MMA (Mixed Martial Arts) techniek op de zak en op de grond.

In iedere zone werk je voor 3 minuten met 30 seconde wisseltijd. In de 45 minuten training doen we drie rondes van 9 minuten.

Tijdens de workout draag je een MyZone hartslagmeter en zie je op de beeldschermen jouw hartslag en die van de anderen in de studio. Het doel is om tijdens de training zo lang mogelijk (8-19 minuten) een hoge hartslag te hebben, om de meeste calorieën te verbranden en je metabolisme te stimuleren.

De MyZone hartslagmeter kun je ook gebruiken voor andere trainingen buiten de studio. Via de MyZone app kun je je trainingsstatistieken bijhouden en ook zien hoe jouw vrienden en trainers presteren. Super uitdagend en motiverend!

Zie dit Youtube filmpje voor een voorproefje

Maandag 18:15 – 19:00
Maandag 19:30 – 20:15
Vrijdag 09:45 – 10:30
Zaterdag 12:45 -13:30

Kom je voor de eerste keer? Kom dan 15 minuten eerder, voor een volledige uitleg van het concept en dan geef ik je een hartslagmeter te leen.

Legs, Bums & Tums

Wil je strakke, ronde billen? Zoals de naam al zegt is de Legs, Bums & Tums een billen, benen, buik training voor alle fitnesslevels. Het is een spierversterkende en cardiovasculaire training waarbij vetverbranding en het versterken van het onderlichaam centraal staat.

We starten met een cardio warming up. Daarna gaan we verder met verschillende kracht, cardio en balansoefeningen. Iedere training is weer net even anders, dus laat je verrassen!

Donderdag 07:15 – 08:00 beneden in de fitness
Zaterdag 11:15 – 12:10 in Studio 1

Klik hier voor het overzicht van al mijn Groepslessen.