Dymphy Fit’s Booty Camp is een ladies only full body training met nadruk op de billen. De training is geschikt voor alle fitnesslevels, van beginner tot gevorderd. Het is een spierversterkende en cardiovasculaire bootcamp, waarbij vetverbranding en het versterken van het lichaam centraal staat. Onder deskundige begeleiding voel jij je fit & fantastisch!

Inhoud

De Booty Camp start met een cardio warming up. Daarna gaan we verder met verschillende kracht, cardio en balansoefeningen.  Ik geef veel aandacht is voor de technische uitvoering van oefeningen. We sluiten af met een challenge of een spel. Iedere training is weer net even anders, dus laat je verrassen!

Rooster

Woensdag, 09:00 – 10:00 Booty Camp Vondelpark

Aanmelden & afmelden via Whatsapp (0613048225). Er is een Whatsappgroep waarin je aangeeft of je bij de eerst volgende les aanwezig bent.
Meld je aan vanaf 1 week voor de les. Afmelden kun je tot dinsdagavond 21:00 uur. Meld je je later af, dan wordt de les in rekening gebracht.

Regen? We zijn natuurlijk niet van suiker, dus de training gaat gewoon door!
Bij heftige regen trainen we onder de brug in het Vondelpark onder de Van Baerlestraat.

Tip: neem een handdoek en flesje water mee. Dit kan van pas komen!

Kosten

  • Gratis proefles
  • Losse les €10-25,- afhankelijk van de groepsgrootte

Locatie

De groepslessen vinden plaats in het Vondelpark in Amsterdam.
Verzamelplaats Vondelpark: We verzamelen bij het Kinderbadje (“Speelvijver). Ben je verdwaald? Bel 0613048225.
Maps Vondelpark

Geniet van de zuurstof, teamspirit, uitdagende en afwisselende workouts. Kom je een keer gratis meedoen? Meld je nu aan via 0613048225!