Merk je dat je soms maar wat doet in je training? De ene keer ga je gemotiveerd aan de slag, maar de andere keer lukt het je niet om alles uit je training te halen. Vaak doe je hetzelfde. En eigenlijk weet je niet of je echt vooruitgang boekt.

Een online programmering helpt je om doelgericht te trainen. Het programma is progressief opgebouwd, waardoor jouw vooruitgang meetbaar is. De oefeningen zijn gericht op jouw fitnessniveau, lichaamsbouw en eventuele blessures. Het programma wordt gemaakt voor waar jij kunt trainen met de voor jou beschikbare materialen: in de sportschool, thuis, buiten of op vakantie. Het is dus een persoonlijk programma.

Als je het online programma kiest, dan starten wij met een (online) intake en testen en meten sessie van 90 minuten. Hierin bespreken wij jouw doelen, ervaring, uitdagingen en praktische zaken. Ook testen wij hoe je beweegt, zodat wij een analyse kunnen maken met betrekking op de oefeningenselectie en jouw belastbaarheid.
Het is ook mogelijk om personal training te volgen en aanvullend een persoonlijk trainingsprogramma te krijgen.

Er zijn twee soorten programma’s:

  • Beginnende sporter
  • Gevorderde sporter

Beginnende sporter

Dit programma wordt gemaakt in de Dymphy Fit app. Hierin zie je de workouts: de oefeningen, herhalingen en sets inclusief filmpjes van hoe de oefening uitgevoerd moet worden met instructies. In jouw activiteitenkalender in de app kun je precies zien welke workout op een specifieke dag gepland staat. Als je de workout gedaan hebt, is dit zichtbaar voor jou en jouw trainer. Ook kun je zelf aanpassen hoeveel gewicht je gebruikt hebt en hoeveel herhalingen je gedaan hebt. Al deze data wordt opgeslagen in de app. Dit kun je dus altijd terugvinden. Handig, hè?

Dit schema is voor 1-3 keer trainen per week. Het programma heeft een duur van 6-8 weken. Tussentijds houden wij contact via Whatsapp. Voor de aanvang van een nieuw programma ontvangen wij van jouw feedback op het huidige programma.

Gevorderde sporter

De gevorderde sporter kent al veel oefeningen. Maar wil nog wat extra focus op de uitvoering, richting in welke oefeningen het beste resultaat leveren en een progressieve opbouw. Deze sporter traint 4-6 keer per week. Jij krijgt een Excel bestand met daarin de oefeningen, herhalingen en sets. Voor nieuwe oefeningen krijg je uitgebreide video’s toegestuurd.

Een programma heeft een duur van 4-6 weken. Tussentijds houden wij contact via Whatsapp. Voor de aanvang van een nieuw programma ontvangen wij van jouw feedback op en data van het huidige programma.

Tarief

Het online trainingsprogramma kost €160, inclusief tussentijdse check-in. Voor de intake rekenen wij het Personal Training uurtarief.

Klaar om aan de slag te gaan?

Stuur een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Heb je vragen? Bel Dymphy op 0613048225.