Hey! Welkom bij Team Dymphy Fit!

Ons team bestaat uit: Bas, Babs, Max en Dymphy. Hieronder introduceren wij ons en vertellen wij jou iets over onze achtergrond in sport, training en coaching.

Advanced Personal Trainer

Babs Molenaar

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is
Babs Molenaar. Als ik mezelf zou moeten omschrijven, zou ik beginnen met het woord nieuwsgierig. Altijd op zoek naar nieuwe informatie, de waarom achter dingen die voorbij komen. Zo ook in de sport: waarom beweegt iemand zo, wat is het doel van deze oefening en wat motiveert mensen om te bewegen? 

Sporten zit als sinds jongs af aan in mijn hart, met die reden heb ik vier jaar het CIOS gedaan en ben ik daarmee opgeleid tot “leefstijl coach”.

In deze vier jaar heb ik me meerdere keren kunnen specialiseren in bepaalde richtingen, zo heb ik me een jaar gericht op sporten voor mensen met een lichamelijke/geestelijke beperking of mensen met een chronische ziekte, sportles leren geven in ontwikkelingslanden en over sportmassage geleerd. Maar most of all, heb ik me gericht op fitness/krachttraining.

Na het CIOS heb ik Milo Education & Performance gedaan om mijzelf “Advanced Personal Trainer” te noemen en om zo nog meer kennis en kunde te vergaren. 

Mijn doel als trainer is om mensen niet alleen beter te leren bewegen en sterker te maken, maar juist ook het plezier van sport te leren kennen.

Ik ben een luisterend oor en hier om, vol enthousiasme, samen met jou aan je persoonlijke doelen te werken.

Momenteel volg ik:

 • HBO opleiding fysiotherapie, eerstejaars
Advanced Personal Trainer

Bastiaan IJsselstein

Mijn naam is Bastiaan IJsselstein, maar je mag mij Bas noemen. Ik ben 24 jaar en ik woon samen met mijn vriend in IJmuiden.

Hoewel ik als kind nooit echt geïnteresseerd was is sport heb ik in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in verschillende vormen van sport en bewegen. Hierdoor kan ik voor iedereen een heel divers en persoonlijk trainingsprogramma opstellen waarbij veiligheid, plezier en effectiviteit bovenaan staan.

Het coachen van anderen is altijd iets geweest dat ik enorm leuk heb gevonden en wat een terugkeren thema in mijn leven is geweest. Zo heb ik lesgegeven in Aikido, ben ik opgeleid tot yogadocent en ben ik roeicoach geweest. Recentelijk heb ik mijn certificaat Milo Education & Performance “Advanced Personal Trainer” behaald.

Ik geniet er enorm van om te zien dat iemand door mijn hulp kan groeien en stappen kan zetten richting zijn of haar eigen gestelde doelen!

Momenteel doe ik:

 • Bachelor Conflict Studies aan de Universiteit Utrecht, scriptie
Advanced Personal Trainer

Max van Schaik

Hi, ik ben Max van Schaik. Mijn sportieve carrière begon op mijn 16e. Ik ben toen naar Spanje verhuisd om professioneel te gaan basketballen. Tot mijn 27e ben ik actief geweest als speler en heb ik veel meegemaakt in verschillende teams en landen. 

Door de jaren heen heb ik daardoor met veel mensen gewerkt van trainers, coaches tot fysiotherapeuten enzovoorts. Het werken met deze mensen met verschillende achtergronden vond ik altijd interessant. De combinatie van deze invalshoeken op lichamelijke en mentale prestaties hebben mij geïnspireerd en om deze reden heb ik de opleiding tot Advanced Personal trainer bij Milo performance & education afgerond. 

Als trainer neem ik alle ervaringen die ik heb opgedaan in mijn verleden als atleet nu mee in mijn werkwijze. Doordat ik zelf veel profijt heb gehad van het trainen van kracht in combinatie met stabiliteit focus ik hier ook in training graag op omdat deze factoren elkaar verbeteren. 

Ik vind het belangrijk om een lange termijn doel voor ogen te hebben maar om in ons plan te focussen op de kleine stapjes en deze meetbaar te maken. Consistent trainen en daardoor progressie maken zorgen ervoor dat het trainen leuk blijft en laten je inzien dat je meer kan bereiken dan je denkt. Dit zal bijdragen aan jouw fysieke én mentale groei. Samen gaan we een persoonlijk plan opzetten om jouw specifieke doelen en waarschijnlijk nog meer te bereiken. 

Momenteel focus ik mij volledig op:

 • het opbouwen van mijn Personal Training cliënten bestand.
Master Personal Trainer

Dymphy de Jong

Hey, welkom! Ik ben Dymphy de Jong, Personal Trainer & Coach sinds 2014. Het is mijn passie om jou in jouw kracht te zetten. Met veel enthousiasme, aandacht en toewijding coach ik mijn cliënten om zich sterk, zelfverzekerd en fit te voelen.

Diploma’s en certificaten

 • Master Sociologie, Universiteit van Amsterdam
 • Interculturele communicatie cursus, Universiteit van Amsterdam & University of La Laguna
 • Fit!vak Fitnesstrainer A
 • Fit!vak Fitnesstrainer B
 • AALO HIT Indoor Cycling instructeur
 • Stages Flight Cycling instructeur
 • Blaze instructeur (High Intensity Training)
 • Broga instructeur (Yoga & krachttraining)
 • Advanced Personal Trainer, Milo Education, EREPS certificaat:  European Register of Exercise Professionals
 • Tony Robbins’ Unleash the Power Within – persoonlijke ontwikkeling cursus
 • Tony Robbins’ New World, New You – persoonlijke ontwikkeling cursus
 • Coach de Coach, Inner Flame Coaching

Momenteel volg ik:

 • ICM Coachingsopleiding, NOBCO erkend
IMG_3734

Biografie Dymphy

Hoe ik van mollig meisje gegroeid ben tot Sporty Spice!

Als kind was ik sportief, maar met mijn stevige bouw was ik in de gymles zeker niet de beste van de klas. Vanaf jongs af aan heb ik veel sporten gedaan, zoals turnen, tennis, streetdance, kunstschaatsen en voetbal. Ik voelde mij vaak “te dik” en wilde altijd afvallen om mezelf te kunnen accepteren.

Vanaf mijn vijftiende begon ik met fitness: circuittraining voor vrouwen. Toen ik zelfverzekerd genoeg was en genoeg moed verzameld had, ging ik zelf aan de slag in de BasicFit. Ik trainde alleen mijn benen, buik en cardio. Maar daar bleek ik toch niet te weten wat ik moest doen met al die apparaten. Ik voelde mij onzeker, maar leerde steeds meer door veel te lezen en te trainen met anderen.

Op mijn zeventiende kwam ik in aanraking met kickboksen. En ik was meteen hooked! Intensieve en technische trainingen waar ik respect, discipline en team spirit ontwikkelde. Bij FittClub Diemen (voorheen SanMac Sports en SuperFit Diemen) trainde ik 7 jaar lang met veel plezier. De oldschool kickboks, MMA. Bootcamp, Kettlebell en CrossPower trainingen hebben mij zowel mentaal als fysiek gevormd.

In deze jaren leerde ik dat ik sterker was dan ik dacht. Eerst was één minuut planken een hel. En een push up? Ha, ik kon alleen maar op mijn gezicht vallen! Doordat ik trainen leuk en uitdagend vond, werd ik beter. Ik leerde veel over voeding door eindeloze zelfstudie. En toen ik eindelijk zag dat ook ík kon afvallen – dat meisje dat altijd “stevig” zou blijven. Het verhaal dat ik mijzelf altijd vertelde “Je zult altijd mollig blijven” dat bleek ineens helemaal niet waar te zijn! Toen pas begon ik écht in mezelf te geloven; in mijn eigen kracht en doorzettingsvermogen.

Door deze boost van mijn zelfvertrouwen groeide ik. Ik werd een voorbeeldfunctie voor anderen en werd Personal trainer.

Sinds 2014 heb ik veel Fitness, Booty building, Powerlifting, Olympic Weightlifting, Spinning en High Intensity Interval Training (HIIT) gedaan. Sinds 2018 doe ik aan CrossFit en doe ik wedstrijden.

Verder blijf ik mezelf ontwikkelen als atleet, trainer, coach en docent. Sinds 2020 ben ik docent en mentor bij Milo Education & Performance. Hier leer ik nieuwe Personal Trainers ons prachtige vak: mensen beter leren bewegen. En tot slot ontwikkel ik mij steeds meer als coach door verschillende cursussen en veel zelfstudie te doen.

IMG_3731

Onze missie

Mensen bewuster maken van hun mentale en fysieke weerbaarheid. Leren dat je krachtig kunt reageren op negatieve emoties en gedachtes, door het verplaatsen van gewicht, overwinnen van het hardlopen van je eerste 5km, meer mobiliteit te ervaren en het verhogen van je energie. De ervaringen van overwinning; het creëren van gezonde routines die weinig inzet kosten en veel lol hebben in het proces. En daar draait het uiteindelijk allemaal om: energie. Want dat is de brandstof tot een gelukkig leven!