Weet je niet hoe je moet beginnen? Heb je zelf al een aantal keer tevergeefs geprobeerd te sporten, maar zonder resultaat? Wil je de knop omzetten? Wil je van je rugklachten af? Of ben je een ervaren sporter en wil je extra begeleiding bij het behalen van je doel?Ervaar hoe écht trainen voelt. Zie resultaten en voel je gauw fit!

Personal Training is sporten en coachen zoals dat past bij jou. We beginnen altijd met een gratis intake waarin we jouw doelen, wensen, medische achtergrond en praktische overwegingen bespreken. We verkennen een ideale situatie en samen stellen we een realistisch plan op.

Met personal training begeleid Dymphy Fit je intensief. We starten met het testen van je kracht, uithoudingsvermogen, balans, flexibiliteit en coördinatie. We hebben regelmatig contactmomenten om te trainen en je voortgang door te spreken. Ik ben je stok achter de deur. Ik push je uit je mentale en fysieke comfortzone om jouw prestatie te verbeteren. Ik leer jou goede technische uitvoering van oefeningen voor een langdurig resultaat.

Mijn trainingen zijn altijd gevarieerd. Middels spelelementen en challenges ben ik je motivatie om sporten (weer) leuk te vinden!

Maak nu een afspraak voor een gratis intake.

Gratis Intake

Dymphy Fit biedt Personal Training in Amsterdam in het Vondelpark, Sarphatipark en in overleg op andere locaties.

Een lespakket van 10 lessen is inclusief trainingsschema voor de momenten waarop wij niet samen trainen en voedingscoaching via de App MyFittnessPal.

1-op-1 Personal Training 1-op-1 Outdoor Personal Training
1 les van 1 uur
€70 (incl. BTW)
10 lessen van 1 uur
€60 per les (incl. BTW)
Duo Outdoor Personal Training Duo Outdoor Personal Training
1 les van 1 uur
€80 (incl. BTW)
10 lessen van 1 uur
€70 per les (incl. BTW)

Small Group training vanaf 3 personen vanaf €80 in Amsterdam in het Vondelpark, Sarphatipark en in overleg op andere locaties.

Dymphy Fit biedt ook indoor training in verschillende studio’s en de sportschool David Lloyd Amsterdam. Bij David Lloyd gelden andere tarieven.