In de Dymphy Fit app kun je gemakkelijk een account aanmaken en krediet kopen voor Personal Training en voedingscoaching. In de webshop die je hieronder vindt, kun je krediet kopen en een training inboeken.

Personal Training

De prijzen zijn op basis van 10 lessen van 1 uur. Een lespakket van 10 lessen Personal Training is inclusief toegang tot de Dymphy Fit app, met online trainingsschema’s voor de momenten waarop wij niet samen trainen en algemene voedingscoaching tijdens de trainingen.

  • 1-op-1 Personal Training €70 per les (inclusief BTW)
  • Duo Personal Training €80 per les (inclusief BTW)
  • Small Group Training €90 per les (inclusief BTW)

Voedingscoaching

De voedingscoaching intake is inclusief een persoonlijk voedingsdocument met calorie-inname, maaltijd en snack suggesties en recepten. De vervolgafspraak is inclusief een update van jouw voedingsdocumentatie, metingen en doelstelling.

  • Intake 90 minuten €90 (inclusief BTW)
  • Vervolgafspraak 30 minuten €35 (inclusief BTW)

Dymphy Fit App

Wil je meer resultaat behalen? Met het PRO-lidmaatschap heb je toegang tot de voedingscoaching app, alle work-outprogramma, alle oefeningen en de voortgangsregistratie.

Pro-lidmaatschap

Wil je meer resultaat behalen? Met een PRO-lidmaatschap krijg je toegang tot de voedingsapp, alle trainingsschema’s, alle oefeningen en de voortgangsregistratie om jouw progressie bij te houden.

De voedingsapp geeft inzicht krijgen in jouw voedingspatroon, calorie-inname en macronutriënten (koolhydraten, eiwitten en vetten). Samen met Dymphy Fit krijg je inzicht in wat goed gaat en wat nog beter kan gaan, om ervoor te zorgen dat jouw lichaam binnen krijgt wat het nodig heeft en verdiend!

Jouw persoonlijke trainingsschema’s kun je vinden in de app, inclusief video’s en technische instructies. Ook heb je toegang tot alle PRO-oefeningen in het activiteitenoverzicht.

In de voortgangsregistratie houden wij jouw lichaamsgewicht, buikomtrek en prestatie bij. In de grafiekweergave kun je bijvoorbeeld zien hoeveel Push Ups je eerst kon en nu kunt, en hoeveel kilo je bent afgevallen.

Alle bovenstaande extra functies zijn beschikbaar in een PRO-lidmaatschap voor slechts €14,99 per maand. Voor het lidmaatschap geldt een minimumduur van 3 maanden. Daarna is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar. Opzeggen kan via de app tot en met de 14e van de maand, voor de volgende maand.

Via onderstaande webshop kun je credits kopen via iDeal.