Als cliënt van Dymphy Fit krijg je gratis toegang tot de Dymphy Fit App. In de App maak je gemakkelijk een account aan. In de webshop koop via iDeal krediet voor Personal Training en voedingscoaching. In het rooster kun je jouw sessies inboeken.

Personal Training

De prijzen zijn op basis van 10 lessen van 1 uur. Een lespakket van 10 lessen Personal Training is inclusief toegang tot de Dymphy Fit app, met gratis online trainingsschema’s voor de momenten waarop wij niet samen trainen en algemene voedingscoaching tijdens de trainingen.

Advanced Personal TrainingMaster Personal Training
1-op-1€75€90
Duo€100€120
Small Group Training (3+)€125€150
Alle tarieven zijn per uur, inclusief BTW

Voedingscoaching

De voedingscoaching intake bestaat uit een fysieke metingen, uitgebreid doornemen van jouw leefstijl, uitdagingen en relatie met voeding en je krijgt een persoonlijk voedingsdocument met calorie-inname, maaltijd en snack suggesties en recepten.

De vervolgafspraak is het herhalen van de fysieke metingen, evalueren van jouw progressie en leefstijl, inclusief een update van jouw voedingsdocumentatie en doelstelling.

  • Intake 90 minuten €120 (inclusief BTW)
  • Vervolgafspraak 60 minuten €90 (inclusief BTW)

Webshop

In de Dymphy Fit app vindt je de webshop. Hierin kun je jouw sessies kopen. De credits worden automatisch toegevoegd aan je profiel. Hiermee kun je in het rooster jouw trainingen en coaching inboeken.

Zie de webshop: https://dymphyfit.virtuagym.com/webshop

Pro-lidmaatschap

Wil je meer resultaat behalen? Met het PRO-lidmaatschap heb je toegang tot de voedingscoaching app, alle work-outprogramma, alle oefeningen en de voortgangsregistratieom jouw progressie bij te houden.

De voedingsapp geeft inzicht krijgen in jouw voedingspatroon, calorie-inname en macronutriënten (koolhydraten, eiwitten en vetten). Samen met Dymphy Fit krijg je inzicht in wat goed gaat en wat nog beter kan gaan, om ervoor te zorgen dat jouw lichaam binnen krijgt wat het nodig heeft en verdiend!

Jouw persoonlijke trainingsschema’s kun je vinden in de app, inclusief video’s en technische instructies. Ook heb je toegang tot alle PRO-oefeningen in het activiteitenoverzicht.

In de voortgangsregistratie houden wij jouw lichaamsgewicht, buikomtrek en prestatie bij. In de grafiekweergave kun je bijvoorbeeld zien hoeveel Push Ups je eerst kon en nu kunt, en hoeveel kilo je bent afgevallen.

Alle bovenstaande extra functies zijn beschikbaar in een PRO-lidmaatschap voor slechts €14,99 per maand. Voor het lidmaatschap geldt een minimumduur van 3 maanden. Daarna is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar. Opzeggen kan via de app tot en met de 14e van de maand, voor de volgende maand.