Noelle’s ervaring:

“Na jaren sporten en heel wat sportscholen en sportclubjes gezien te hebben ben ik een jaar geleden uiteindelijk terecht gekomen bij David Lloyd Amsterdam. By far mijn fave gym mede dankzij Dymphy die elke week de Legs, Bums & Tums lessen rockt en ons meesleurt in haar enthousiasme voor het trainen van je lichaam.. en met name THE BOOTY!

Haar professionaliteit en positieve energie maakt dat je geen les van haar overslaat, ondanks dat dit op donderdag al om 7.15 ’s ochtends is.

Elke training is bij Dymphy weer anders met verschillende uitdagende oefeningen. Hierdoor blijf je gefocust, geprikkeld en voel je het elke les weer lekker burnen!! Voordat we starten met een uurtje keihard beuken zorgt ze altijd dat ze de oefeningen goed heeft uitgelegd met opties voor verschillende niveaus. Zo zorgt ze dat iedereen op eigen level kan trainen en het maximale uit zichzelf haalt… en als dat laatste niet gebeurt dan zorgt ze wel even voor een oppeppend motivatie praatje terwijl jij met een zuur gezicht en knikkende knieën die laatste squat probeert te maken.

Dymphy is super toegankelijk en staat altijd open voor vragen of feedback en helpt je graag bij het behalen van jouw doelen. Ze heeft een brede kennis op gebied van alles wat met lichaamsbeweging te maken heeft en deze kennis deelt ze graag!”

 

Dymphy’s ervaring:

“Noelle is een gevorderde sporter. Ze kan zichzelf goed pushen, maar kan soms nog dat kleine beetje extra motivatie & coaching gebruiken om 100% te geven. Naast de groepslessen die zij bij mij volgt, maak ik ook haar trainingsschema’s en kan zij vaak bij mij terecht voor techniektips. Begeleiden van Noelle is fantastisch omdat ze van uitdagingen houdt en echt zichtbaar progressie maakt (lees: Booty gains ;))! “

Noelle van Seggelen, Marketeer/Orthomoleculair Food Coach