Sophie’s ervaring:

“Dymphy heb ik vooral leren kennen als mental sport coach, met de nadruk op ‘mental’. Door mijn chronische blessures heb ik, nota bene als tennislerares met een rijk sportief verleden, een angst ontwikkeld om te bewegen. Heel beperkend en confronterend. Bij Dymphy vind ik een steuntje in de rug om toch, op maat, mezelf in beweging te krijgen. Onze samenwerking is superfijn; na iedere training ga ik bijna altijd weer een stukje positiever en met een beter gevoel naar huis. Hoe dat komt? Voor mij is het heel erg belangrijk dat Dymphy mij in de training alle ruimte geeft en mij nooit, of soms net genoeg, over de streep trekt. Verder is Dymphy zowel in haar communicatie als in haar houding altijd positief. Dat leert mij mijn kritische blik naar mezelf te verzachten. Nog belangrijker vind ik dat Dymphy het vermogen heeft om te onderzoeken en te zien wat ik in een training nodig heb: spelen, vergeten en gewoon ‘doen!’. Heel erg leuk is dat we ook enorm kunnen lachen en dat je ziet dat achter deze ‘powergirl’ een royaal, intelligent, creatief en gevoelig mens schuilgaat die zich niet zal verstoppen als jouw verhaal haar raakt.”

 

Dymphy’s ervaring:

“Sophie is een echte sportvrouw. Ze heeft een actieve leefstijl, ondanks haar chronische pijn, en sportersmentaliteit, waarbij ze uitdagingen aangaat en reflecteerd op haar prestatie. Door haar lichamelijke pijn ligt de focus in haar personal training op mindfulness, mental en leefstijl coaching.

In de fysieke training besteden we aandacht aan kracht, cardio en stabiliteittraining met spelelementen en dansen. Samen doen we lekker gek. Als we aan het dansen zijn, hebben we even schijt aan iedereen, heerlijk!

Sophie leert relativeren en situaties positiever bekijken. Als ze inziet hoe goed ze eigenlijk bezig is, komt er een prachtige glimlach tevoorschijn en straalt Sophie!”

Sophie Asberg, tennislerares, freelance sportredacteur en auteur van het tennisboek voor de jeugd ‘Zeker een Beker’